Content Marketing

Content abonnement

Met ons contentabonnement zorgen we dat er berichten geplaatst worden op jouw social media, zonder dat jij er ook maar naar om hoeft te kijken.

Als je aan content op social media denkt zijn er een aantal opties: afbeeldingen, informatieve posts, nieuwsberichten, blogs, et cetera. Met ons contentabonnement maken we jouw gewenste opties helemaal klaar. Zo kan jij makkelijk feedback geven en kunnen wij het in gaan plannen.

We werken een afgesproken tijd vooruit met content, uiteraard met ruimte voor toevoegingen op het laatste moment. Zo hoef jij in die tijd alleen maar feedback te geven op de door ons gemaakte content en je verder geen zorgen te maken. Dat is toch heerlijk?

Om te zorgen dat je volgers je goed kunnen herkennen tussen de honderd andere berichten die ze dagelijks zien maken we een vaste stijl. Samen stellen we een huisstijl en tone of voice vast die bij jullie bedrijf past. Zo herkent jouw doelgroep meteen welke content van jouw is en bij welke content ze door kunnen scrollen.

Uiteraard is het belangrijk om te zorgen dat de content die we plaatsen nog steeds representatief is voor jouw merk. Daarom komen we om de tijd bij elkaar om te kijken wat er in het bedrijf afspeelt en wat de doelgroep wilt zien.

Geïnteresseerd in ons contentabonnement? Uiteraard mag je het een tijdje proberen tegen een scherpe prijs om te kijken of het bij je past. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!

Keertje overleggen?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een contentabonnement? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!