Digital Marketing

Campagne strategie

Heeft je merk behoefte aan meer naamsbekendheid, meer bezoekers of meer conversie maar zie je door de bomen het bos niet meer? Er is tegenwoordig heel veel informatie te vinden over het runnen van een campagne. Zo veel dat je niet meer weet wat je wel en niet moet gebruiken.

Een campagnestrategie is het uitdenken en neerzetten van meerdere campagnes die gericht zijn op groei, zowel in klanten als in merkbekendheid. Een goede campagnestrategie helpt bij het behalen van doelstellingen om zo hun business te versnellen. Voor een duidelijke campagnestrategie moet je altijd eerst een paar dingen van tevoren klaar hebben:

We kijken we voordat we beginnen aan een campagnestrategie eerst naar de laatste online trends. Welke kanalen zijn op dit moment in en zullen jouw campagne zo goed mogelijk laten verlopen. Als we deze trends in kaart hebben gebracht kijken we hoe we dat toe kunnen passen bij jouw campagne.

Als we de campagnestrategie bepaald hebben rollen we deze eerst klein uit voordat we gaan schalen. Bij een online campagne heb je namelijk de controle om tijdens de looptijd makkelijk te optimaliseren. Door de campagne klein op te zetten en uit te rollen en daarna goed in de gaten te houden kunnen we snel zien wat wel werkt en wat beter kan. Hieruit halen we nieuwe inzichten en doelstellingen die we kunnen inzetten wanneer we uitgebreid live gaan.

Ben je benieuwd waar hoe wij je kunnen helpen met groeien? Neem dan contact met ons op!

Keertje overleggen?

Hulp nodig met groeien? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!