Digital Marketing

Display advertising

Je kent ze wel, die banners die je op talloze sites ziet verschijnen. Ze lijken soms irritant, maar display advertising is nog steeds een effectieve manier van digital marketing. Met display advertising creëer je makkelijk naamsbekendheid, trek je nieuwe bezoekers of genereer je sales. Dit gebeurt met eerdergenoemde banners. Dit zijn advertenties die op de juiste plek en op het goede tijdstip zichtbaar zijn voor jouw potentiële klanten.

Deze banners zijn te zien op sociale netwerken en websites waarop jouw klanten zich bevinden. Onder andere bij display advertising wordt er gebruik gemaakt van retargeting. Door middel van slimme programma’s zorg je ervoor dat potentiële klanten terugkeren naar jouw website of webshop. Dankzij retargeting krijgt jouw doelgroep jouw advertenties dus nog een tijdje te zien. Hierdoor bereik je klanten die eerder zijn uitgestapt om ze alsnog over te halen tot aankoop of conversie.

Met display advertising maak je dus in principe reclame op webpagina’s, alleen dan veel efficiënter. Het is dus ook niet zo gek dat bedrijven veel geld in display advertising investeren. Je kan ze maken zoals je ze zelf wilt en je laat ze precies aan de mensen zien die je wilt.

We kijken we welke soort banners goed bij de doelen van jouw campagnestrategie passen. Daarna zorgen we dat je banners optimaal presteren door te testen met meerdere varianten. Het zou namelijk zonde zijn als we maar één banner inzetten en dat deze niet presteert. Door constant te communiceren kunnen we ook snel schakelen en vlotte aanpassingen maken wanneer we merken dat iets wel óf juist niet werkt.

Ben je benieuwd hoe jij meer naamsbekendheid kan creëren met Display Advertising? Neem dan contact met ons op!

Keertje overleggen?

Wil je ook naamsbekendheid creëren met Display Advertising? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!