Digital Marketing

Social advertising

Er is veel controversie rond social media wat betreft gebruikersgegevens en privacy. Desalniettemin is social advertising vandaag de dag een hele sterke vorm van digital marketing. Door te adverteren via sociale platforms als Youtube, Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn kan je makkelijk en doelgericht precies degene bereiken die je wilt bereiken.

Social advertising is het adverteren via social media, dat is logisch. Toch is het uitvoeren van social advertising een stuk ingewikkelder dan je denkt. Daar tegenop weegt weegt het grote voordeel van het gemak om je doelgroep te bereiken. Deze bereik je namelijk een stuk makkelijker dan met andere vormen van digital marketing. Je kan je doelgroep gemakkelijk samenstellen op basis van leeftijd, interesses, geslacht en regio. Ook het retargeten gaat een stuk makkelijker via sociale kanalen.

Social advertising is voor vele doeleinden te gebruiken. Je kan het bijvoorbeeld alleen gebruiken voor website verkeer en bereik binnen je doelgroep om de conversie aan andere vormen van digital marketing over te laten. Echter is social advertising ook krachtig genoeg conversie uit te halen.

We stellen we het doel van je social advertising op basis van je doelstelling van je campagne. We adverteren met video’s of blogs om je doelgroep te triggeren om meer te weten te komen over je bedrijf. Ook kunnen we op basis van pixels retargeten via Instagram en Facebook zodat de drempel tot verkoop lager is voor terugkerende bezoekers.

Ben je benieuwd welke social advertising strategie wij toekunnen passen op jouw doelstellingen? Neem dan contact met ons op!

Keertje overleggen?

Wil je ook adverteren via social media? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!