UX Design & Research

Research & Testing

Voor een bedrijf is het cruciaal om het gedrag van je huidige en potentiële klanten te begrijpen. Zonder dit inzicht maak je vaak de verkeerde beslissingen.

De dingen die je aanneemt zonder onderzoek zijn vaak onjuist. Toch hebben we als mens snel de neiging om te vertrouwen op onze eigenveronderstellingen en overtuigingen. Om toch belangrijke beslissingen te maken over producten of campagnes heb je data nodig. Op deze manier baseer je je keuzes niet op veronderstellingen, maar op nauwkeurige inzichten over je doelgroep en hun gedrag.

Door zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden te gebruiken, verzamelen we data die we interpreteren en vertalen naar bruikbare inzichten. Op deze manier kun je effectieve beslissingen nemen op basis van relevante data-analyse, user testing en interpretatie en kun je aannames achterwege laten.

Wij gebruiken de verzamelde data om gefundeerde beslissingen te maken en een effectieve merkbeleving te ontwerpen. Ook helpen we je inzicht te krijgen in wat deze data nou eigenlijk betekent. Door middel van gebruiksvriendelijke dashboards kan je de data gemakkelijk bekijken om zo rationele keuzes te maken.

Op deze manier tast je nooit meer in het duister en weet je precies wat er speelt wanneer gebruikers jouw product gebruiken.

Ben je benieuwd welke inzichten we voor jou kunnen verzamelen? Neem dan contact met ons op!

Keertje overleggen?

Behoefte aan verfrissende inzichten over je doelgroep en hun gebruikerspatronen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!