UX Design & Research

UX Design

Bij User Experience (UX) design gaat het over het optimaliseren van digitale producten. Elk digitaal product waar een gebruiker een ervaring mee heeft, zoals een website of een app, moet optimaal werken. Hierdoor ervaren klanten een positieve interactie met je product en zullen ze het vaker gebruiken. Door de online ervaring zo veel mogelijk te optimaliseren rond de wensen van de gebruiker zullen deze zich optimaal betrokken voelen.

Doordat het gebruik van digitale producten steeds verder naar smartphones en andere slimme devices schuift, wordt de foutmarge voor het ontwerpen van deze digitale producten steeds kleiner. Het is nu belangrijker dan ooit om een UX-design aan te bieden dat zowel aantrekkelijk als functioneel is. Klanten geven hier de voorkeur aan en vermijden niet geoptimaliseerde producten sneller dan dat ze er in de knel mee blijven zitten.

Bij Spect Agency willen we niks anders dan het maken van efficiënte en intuïtieve digitale producten. Dit in combinatie met onze passie voor Product Design zorgt ervoor dat we niks minder dan het volledige plaatje leveren. We maken een nieuw ontwerp voor de beste interactie met jouw doelgroep of analyseren een bestaande en verbeteren deze. Wij streven naar volledige inzichten over jouw klanten en hun gebruikersgedrag. Alleen op deze manier ontwikkelen we een unieke en naadloze ervaring die past bij jouw merk en doelgroep.

Om de volledige inzichten over jouw klanten en hun gebruikersgedrag te verzamelen, gebruiken we meerdere tools en technieken. We onderzoeken de markt om te kijken wat werkt en we komen alles over jouw gebruikers te weten door middel van usability testing en heatmapping. Om de digitale ervaring van jouw eindgebruiker tot in de puntjes te optimaliseren is het testen van groot belang.

Of je nu een nieuw productidee hebt, een bestaand product wilt optimaliseren of een nieuwe navigatiestructuur wilt uitproberen; wij zijn er om je te helpen bij de zoektocht naar wat jouw gebruikers voldoening geeft.

Ben je benieuwd hoe een UX Design jouw platform kan verbeteren of heb je een nieuw concept waar je over wilt sparren? Neem dan nu contact met ons op!

Keertje overleggen?

Benieuwd wat een geoptimaliseerde gebruikerservaring voor jouw product of website kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!