Visual Design

Branding

Branding bepaalt alles wat met je merk te maken heeft. Het bepaalt wat je merk communiceert en hoe dat gebeurt, het bepaalt welke visuele aspecten er overgebracht worden en welke juist niet. Het duidelijk krijgen van je branding is dus cruciaal. Zonder consistentie over meerdere kanalen wordt je verhaal in het beste geval maar half overgebracht.

Branding is dus veel meer dan alleen een logo. Wij helpen je met het complete plaatje, of je nou een hele nieuwe merkidentiteit nodig hebt, of een upgrade van je huidige.

Met kop en schouders boven de rest uitsteken is geen privilege voor grote bedrijven. Als jij weet wat jouw merk uniek maakt en dit weet te communiceren kan je net zoveel opvallen. Wij combineren wat jouw uniek maakt, de kennis over jouw markt en de verschillende manieren om je merk op te laten vallen om zo te zorgen dat ook jij boven de massa uitstijgt.

Wij doen dit door jou en je bedrijf te begrijpen. We interviewen jouw werknemers, want die bepalen immers het karakter van je merk, en we vragen je klanten wat ze van karakter vinden en wat de verbeterpunten zijn. Op deze manier verzamelen we informatie die essentieel is voor de identiteit. Ook analyseren we met welke obstakels je nu te maken hebt en met welke je in de toekomst te maken zult hebben.

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen om boven de massa uit te stijgen? Neem dan contact met ons op!

Keertje overleggen?

Jouw merk met kop en schouders boven de massa laten uitsteken? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!