Visual Design

Logo Design

Je logo is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van je merkbeleving omdat het de kwaliteit en waardes van jouw merk communiceert naar de buitenwereld. Bovendien staat je logo op je producten, je visitekaartje, je website, social media en wordt het onthouden door je klanten. Je logo is hoogstwaarschijnlijk één van de eerste interacties die mensen hebben met je merk. Hierbij heb je dus een kans om het een goede eerste indruk te laten zijn. Laat je potentiële klanten zien dat je een kwaliteitsproduct of dienst levert en maak duidelijk waar je voor staat.

Wij geloven we dat een logo niet alleen mooi moet zijn, maar ook memorabel en onderscheidend. Een logo moet betekenis hebben en de waardes van je merk moeten zo duidelijk mogelijk overgebracht worden.

Daarom zorgen wij dat we jouw en je merk kennen voordat we ook maar een lijn op papier zetten. Dit is voor ons het fundament van een goed logo. Pas als wij begrijpen wie jij bent en wat jij aanbiedt kunnen we dit overbrengen in een logo. Precies om deze reden zullen we eerst luisteren naar je verhaal en hier en daar kritische en diepere vragen stellen. Alleen op deze manier hebben wij het perfecte plaatje in ons hoofd en kunnen we deze vervolgens verwerken in het logo. Op basis van feedback en iteratie komen we daarna tot het beeld wat het beste past.

Ben je benieuwd hoe jouw merk een goede eerste indruk kan geven met een logo? Neem dan nu contact met ons op!

Keertje overleggen?

Op zoek naar een nieuw logo? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!