Visual Design

Webdesign

Een website is jouw visitekaartje op het internet. Deze moet dus een goede eerste indruk achterlaten en de aandacht op de lange termijn vasthouden. Met een goede website zet je jezelf of jouw bedrijf op de kaart.

Webdesign is meer dan het ontwerpen en mooi opmaken van een website. Een goed design moet namelijk makkelijk te navigeren zijn en klanten tot actie aanzetten. Er komt een stuk meer kijken bij het ontwerpen en bouwen van een goede website dan je van te voren denkt.

Het belangrijkste bij een goed design in het algemeen is de gebruiksvriendelijkheid. Dit is al helemaal belangrijk bij het ontwerpen van een website. Zo zorg je niet alleen dat jouw gebruikers vinden wat ze zoeken, maar ook dat je site op den duur een betere rating krijgt in Google en dus hoger op de resultatenpagina’s naar voren komt.

Voordat we ook maar iets ontwerpen doen we onderzoek naar jouw dienst of product, jouw doelgroep en de markt waar je je in bevindt. Op deze manier weten we waar we mee te maken hebben en hebben we eventuele aandachtspunten al ver van te voren in het zicht.

Daarnaast bepalen we samen het doel van jouw website, want elke goede website heeft er één. Of het doel nou is om mensen in te latenschrijven voor een nieuwsbrief, contact op te laten nemen of direct iets te laten kopen. Wij zorgen ervoor dat dit doel behaald wordt.

Aan de hand van de wensen van onze klanten bepalen we of wij de site zelf bouwen of dat we één van onze ervaren ontwikkelaars in ons netwerk vragen. In het laatste geval zorgen we voor een goede samenwerking met vlekkeloos contact.

Ben je benieuwd hoe een goede website jouw bedrijf online op de kaart kan zetten? Neem dan contact met ons op!

Keertje overleggen?

Wil je jouw visitekaartje op het internet verbeteren? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben je bericht ontvangen, we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!
Let op, je hebt iets verkeerd ingevuld!